Μοναδικός συνδυασμός ρομαντισμού

Μοναδικός συνδυασμός ρομαντισμού, αναζωογόνησης και μεσογειακού αισθησιασμού, στο ξενοδοχείο CSky Hotel στη Σαντορίνη, το οποίο έχει χτιστεί σε ένα τέλειο σημείο επάνω στους βράχους στο Ημεροβίγλι.

Το ξενοδοχείο CSky Hotel προσφέρει εκπληκτική θέα στο ηφαίστειο και στο βαθύ μπλε του Αιγαίου Πελάγους.

Μοναδική διπλή θέα προς τη θάλασσα, 300 μέτρα πάνω από το επίπεδό της, με θέα προς την "καλντέρα" και ηρεμία μπροστά στο απέραντο γαλάζιο.

Φυσικός πλούτος Σαντορίνης

Η Σαντορίνη είναι γνωστή ανά τον κόσμο για την μοναδική της φυσική ομορφιά ως αποτέλεσμα της σπουδαίας κληρονομιάς και δημιουργού της, του ηφαιστείου. Ως συνολική εικόνα, η Σαντορίνη καταφέρνει με μοναδικό τρόπο να συνδυάζει την "άγρια" ομορφιά της Καλντέρας, των καλλιεργούμενων κάμπων της και της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής των περισσοτέρων κτισμάτων της, δημιουργώντας ένα αξιοθαύμαστο τοπίο.

Το Ηφαίστειο (ή Νέα Καμένη)

Το Ηφαίστειο (ή Νέα Καμένη) αξίζει στα σίγουρα να το επισκεφθείτε, μιας και πρόκειται για μοναδικής γεωλογικής αξίας μνημείο καθώς και έναν χώρο χαρακτηρισμένο σε διεθνές επίπεδο ως φυσικό γεωλογικό πάρκο.
Η πρόσβαση στο ηφαίστειο πραγματοποιείται με μεγάλα ξύλινα σκάφη, με οργανωμένες εκδρομές που στις περισσότερες περιπτώσεις περιλαμβάνουν πλήρη ξενάγηση προκειμένου να ενημερωθείτε για την ιστορία της δημιουργίας του και της δραστηριότητάς του.
Η Θηρασιά είναι ένα πανέμορφο, παρθένο τουριστικά νησί, σε πολύ κοντινή απόσταση, απέναντι από την Σαντορίνη το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε διανύοντας μια απόσταση 1 μόλις ναυτικού μιλίου ή 15 λεπτών από την Οία.
Το ταξίδι και η παραμονή στην Θηρασιά αποτελεί για τους επισκέπτες της μια εμπειρία μοναδική, γεγονός το οποίο εντείνει η μεγάλη της αντίθεση με την τουριστικά ανεπτυγμένη Σαντορίνη.
Οι δημοφιλείς παραλίες με τις σύγχρονες ξενοδοχειακές υποδομές βρίσκονται στην Περίσσα και το Καμάρι, στην Βλυχάδα μπορείτε να δείτε μοναδικούς γεωλογικούς σχηματισμούς πάνω στο βουνό που την σκεπάζει, στην εντυπωσιακή "Κόκκινη" που είναι ηφαιστειογενής παραλία μπορείτε να δείτε τις στρώσεις της ηφαιστειακής γης όπως αυτές σχηματίστηκαν από την έκρηξη του ηφαιστείου, στην οικογενειακή παραλία του Μονόλιθου να επωφεληθείτε από την ασφάλεια που παρέχουν τα ρηχά νερά της στα παιδιά, στον "ερημικό" Κολούμπο να κολυμπήσετε στα βαθιά νερά του και να απολαύσετε την φύση, ενώ στο δημοφιλές Αμμούδι να κολυμπήσετε με θέα τον οικισμό της Οίας, της καλντέρας και να απολαύσετε το φαγητό σας σε ένα από τα ταβερνάκια της περιοχής.

Η Σαντορίνη έχει δεκάδες μονοπάτια ιδανικά για περπάτημα όλες τις εποχές του χρόνου.

Ειδικά η Άνοιξη όπου ο καιρός είναι ήπιος και η φύση "ξυπνά" είναι μια εξαιρετικά καλή εποχή για να απολαύσετε τα μονοπάτια και τις ομορφιές του τοπίου της Σαντορίνης. Πολλά από τα μονοπάτια της Σαντορίνης βρίσκονται ανάμεσα στους αμπελώνες οπότε και η παρατήρησή τους αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Αρκετά επίσης μονοπάτια βρίσκονται κατά μήκος της καλντέρας ή αποτελούν "κατεβάσματά" της από την κορυφή της προς την θάλασσα και το αντίστροφο, οπότε, και πέρα από την εξαιρετική θέα που θα σας προσφέρουν, απαιτούν και κατάλληλη προετοιμασία.
Η Σαντορίνη αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αμπελώνες στην Ελλάδα, που έχει αποτελέσει αντικείμενο μελέτης από αμπελοκαλλιεργητές και οινοποιούς.


Πολιτιστικός πλούτος Σαντορίνης


Σαντορίνη, ένα νησί για όλους

Ένα νησί που προσφέρει στους επισκέπτες του τοπία μοναδικής φυσικής ομορφιάς.
Η Σαντορίνη έχει αποτελέσει στο πέρασμα των αιώνων σταυροδρόμι πολιτισμών και θρησκευτικών ρευμάτων, Ορθόδοξων και Καθολικών καθώς και άλλων προϊστοριών πολιτισμών και θρησκευτικών τάσεων που άφησαν το στίγμα τους στο νησί. Πολλά μνημεία καθώς και αρχαιολογικά ευρήματα διάσπαρτα σε ολόκληρο το νησί μαρτυρούν την πλούσια ιστορία του και αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών.
Ο "προϊστορικός οικισμός του Ακρωτηρίου" βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της Σαντορίνης και του ομώνυμου οικισμού. H ανακάλυψη και ύπαρξη του αρχαιολογικού αυτού χώρου, έχει τεράστια σημασία για την διεθνή αρχαιολογική κοινότητα.
Η Σαντορίνη διαθέτει περισσότερα από 14 Μουσεία δημόσια και ιδιωτικά, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι ανοιχτά και επισκέψιμα τους καλοκαιρινούς μήνες. Δύο Αρχαιολογικά Μουσεία, το "Μουσείο Προϊστορικής Θήρας" που λειτούργησε για πρώτη χρονιά το 2004 και το "Αρχαιολογικό Μουσείο Θήρας.
Η Σαντορίνη διαθέτει επίσης μοναδική κληρονομιά λαϊκής παραδοσιακής  αρχιτεκτονικής που είναι εύκολο να διακρίνει ο επισκέπτης στους οικισμούς του Βόθωνα, της Μεσαριάς, της Φοινικιάς και του Μεγαλοχωρίου, καθώς και εξελιγμένους οχυρωματικούς οικισμούς στον Πύργο, το Εμπορείο και το Ακρωτήρι τους οποίους αξίζει κάποιος να επισκεφθεί.
Scroll up Scroll down
Ξενοδοχείο CSky στους χάρτες της Google
Τηλ.: +30 22860 21417 / 21107 | Κρατήσεις : +30 6955 433908 | E-mail: info@cskysantorinihotel.com
Managed by: CALDERA HOLIDAYS